InfinityRun


Fă ceea ce îți place și nu vei fi nevoit să muncești nici o zi. Sună frumos și promițător. Așa a început și povestea magazinului InfinityRun.ro, pornind de la pasiunea pentru alergare. Am început să alerg în 2012 fiind inspirat de o prietenă și colegă de muncă; mulțumesc, Helen!


 Am fost imediat acaparat de întregul fenomen și am început să citesc și să mă documentez despre tot ce avea legătură cu alergarea: pantofi de alergare, tricouri de alergare, pronație, streching, IT Band, șorturi, cremă anti-inflamatoare, șosete de alergare, jambiere de compresie, antrenamente, intervale, fartlek, tempo, maraton, 10k, drop, amortizare pantofi de alergare, masaj, suplimente, vitamine, etc.


În 2018, după ce am acumulat atâtea informații, m-am gândit că ar fi o idee bună de a împărtăși aceste informații despre alergare și cu alte persoane și să le ghidez în alegerea echipamentului de alergare corect. Pentru ca la InfinityRun noi asta încercăm să facem, să te ajutăm să îți alegi echipamentul de alergare potrivit pentru tine și nevoile tale. Nu vrem să vindem doar de dragul de a vinde. Nu de multe ori am refuzat să vindem anumite produse unor clienți pentru ca nu erau potrivite nevoilor lor.


Din acest motiv am ales și motto-ul “We really put ourselves in your shoes”. Toate produsele de alergare, de la toate brand-urile pe care le comercializam, fie că vorbim de Hoka One One, Altra, Injinji, Uglow sau Coros și Garmin, au fost testate întâi de noi și apoi au fost oferite spre vânzare. Și vom continuă să procedăm astfel deoarece suntem convinși că dacă noi suntem mulțumiți de un produs de alergare, și voi veți fi.


Această este povestea magazinului InfinityRun și va așteptăm să ne treceți pragul, virtual sau fizic, în magazinul din Brașov, Piața George Enescu nr. 6, magazin dedicat alergării, și să clădim împreună cel mai bun magazin specializat pe alergare, de la alergători pentru alergători.


Mulțumim!


Echipa InfinityRun este adanc implicata in fenomenul alergarii si intelege perfect necesitatea unui echipament performant, confortabil si accesibil ca pret.

O sa incercam sa te surprindem cu diverse oferte si promotii la cat mai multe produse. Suntem importatori oficiali si retaileri oficiali pentru branduri ca UGLOW, HOKA, COROS, Maurten, Saucony, Injinji, New Balance, Nike, Salomon, Ultimate Performance, Altra Footwear, ASICS si multe altele pe viitor. 

Suntem intr-o continua cautare de noi produse pentru a fi adaugate pe magazinul nostru online si pentru a putea satisface orice cerinta a clientilor nostri.

Pentru orice intrebare sau detalii despre produse iti stam oricand la dispozitie prin intermediul paginii de contact.

Ne gasiti in Brasov, Piata George Enescu nr. 6.

Motto-ul nostru:

“We really put ourselves in your shoes”