1. Cum comand

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul www.infinityrun.ro trebuie sa urmati urmatorii pasi:

PASUL 1: Selectati produsul dorit, marimea, culoarea si cantitatea

PASUL 2: Adaugati produsul in cos apasand butonul “Adauga in cos”

PASUL 3: Cand ati finalizat de adaugat produse apasati pe butonul “FINALIZEAZĂ COMANDA” din cosul dvs.

PASUL 4: Alegerea metodei de plata: plata produselor se poate face prin numerar la livrarea produselor, prin transfer bancar in maxim 3 zile de la plasarea comenzii sau direct cu cardul pe site-ul nostru.

PASUL 5: Informatii livrare: Introduceti detaliile de livrare

PASUL 6: Verificati informatiile introduse si apoi apasati pe butonul “CONFIRMĂ COMANDA”


2. Cum platesc

Pentru plata produselor comandate aveti urmatoarele variante:


  1. Numerar la livrarea produselor de catre curier
  2. Transfer bancar / Ordin de plata: Plata trebuie efectuata in maxim 3 zile de la plasarea comenzii si primirea facturii proforme. Livrarea produselor se va face numai dupa incasarea proformei in contul nostru
  3. Cu cardul online, comision 0.


Online cu card bancar prin LibraPay (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


3. Transport si livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc valoarea de 299 ron si se afla in aria de acoperire a curierului iar pentru comenzi sub aceasta valoare costul este de 15 ron. Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul unei firme de curierat la adresa specificata in formularul de comanda.