1. Cum comand

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul www.infinityrun.ro trebuie sa urmati urmatorii pasi:

PASUL 1: Selectati produsul dorit, marimea, culoarea si cantitatea

PASUL 2: Adaugati produsul in cos apasand butonul “Adauga in cos”

PASUL 3: Cand ati finalizat de adaugat produse apasati pe butonul “FINALIZEAZĂ COMANDA” din cosul dvs.

PASUL 4: Alegerea metodei de plata: plata produselor se poate face prin numerar la livrarea produselor, prin transfer bancar in maxim 3 zile de la plasarea comenzii sau direct cu cardul pe site-ul nostru.

PASUL 5: Informatii livrare: Introduceti detaliile de livrare

PASUL 6: Verificati informatiile introduse si apoi apasati pe butonul “CONFIRMĂ COMANDA”


2. Cum platesc

Pentru plata produselor comandate aveti urmatoarele variante:


  1. Numerar la livrarea produselor de catre curier
  2. Transfer bancar / Ordin de plata: Plata trebuie efectuata in maxim 3 zile de la plasarea comenzii si primirea facturii proforme. Livrarea produselor se va face numai dupa incasarea proformei in contul nostru
  3. Cu cardul online, comision 0.
  4. Plata in rate prin TBI Pay


Online cu card bancar prin LibraPay (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Plata in rate prin TBI Pay

Alături de TBI Pay am implementat un sistem de plata in rate, care se poate accesa direct prin noi, fara drumuri la banca. Dupa ce selectezi ca Metoda de plata varianta “In rate online de la TBI Pay”, finalizezi comanda si vei fi redirectionat in pagina TBI.


Vei avea doua optiuni de finantare:

o   Pentru sume intre 100 si 1.000 lei – poti plati in 4 rate fara dobanda. Prima rata se plateste imediat dupa aprobarea cererii de finantare;

o   Pentru sume intre 1.000,01 lei si 60.000 lei – poti plati in 6 pana la 60 de rate. Prima rata se achita in luna urmatoare achizitionarii produselor.

E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de mai mult de 3 luni (pensie mai mare de 800 lei, salariu mai mare de 1100 lei, venituri din activitati liberale etc).


Plata in rate prin BT STAR


Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

- 3 sau 6 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online

In Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

In Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( daca se poate pune hyperlinklinkul- https://www.bancatransilvania.ro/carduri/carduri-de-cumparaturi/cardul-star-forte/solicita-cardul) si platile online devin mai simple ca oricand.


3. Transport si livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc valoarea de 299 ron si se afla in aria de acoperire a curierului iar pentru comenzi sub aceasta valoare costul este de 19 ron, TVA inclus. Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul unei firme de curierat la adresa specificata in formularul de comanda.