Producător: Altra Footwear
Cod produs: ALM1855L2421M
Disponibilitate: Stoc epuizat
459,00 ron 649,00 ron
Cu TVA inclus: 459,00 ron
Tabel Marimi

Opţiuni disponibile

Noua variantă Altra Lone Peak 4 RSM este potrivită pentru alergare în orice condiții meteo. Așa cum sugerează numele, acest membru al seriei Altra All-Weather Series (AWS) este pregătit pentru ploaie, zăpadă și noroi. Partea superioară este realizată de eVent®. eVent® este 100% impermeabil și oferă în același timp respirabilitate superioară piciorului, cu maxim de confort și protecție în orice tip de condiții. În plus, modelul Lone Peak 4 RSM propune o tehnologie nouă a vârfului pantofului, design exterior actualizat și tehnologia de prindere a gaiterelor în 4 puncte, 4-Point GaiterTrap™.  Datorită tehnologiilor MaxTrac™ și TrailClaw™, talpa devine potrivită pentru mai multe suprafețe, oferind astfel aderență și tracțiune acolo unde ai mai multă neb


BENEFICII

FOOTSHAPE™ TOE BOX: Permite degetelor să se relaxeze, oferind mai mult confort și stabilitate mai ales pe porțiunile de urcare și coborâre.

ZERO DROP™ PLATFORM:  Plasează călcâiul și vârful piciorului la același nivel față de sol, pentru o alergare adecvată, cu cât mai puțin impact pe toată durata activității.

GAITERTRAP™: Sistemul de prindere prin scai a gaiterelor previne acumularea de noroi, pietriș sau nisip.

TRAILCLAW™: Poziționarea strategică a crampoanelor pe talpă, la nivelul degetelor, ce imită forma acestora, oferă aderență îmbunătățită în momentul ridicării piciorului de la sol. 

MAXTRAC™: Combinația perfectă de stabilitate, aderență și durabilitate ce te vor face să alergi la cel mai înalt nivel.


PROPRIETĂȚI

Tălpic: 5mm Contour Footbed

Tehnologiile FootShape™ Toe Box și Fully Cushioned Zero Drop™ Platform

Grosimea tălpii: 25mm

Tehnologia spumei tălpii: Dual Layer EVA / A-Bound™ cu StoneGuard™

Suprafața de contact: MaxTrac™ Rubber cu TrailClaw™

Exterior: eVent® Fabrics

Greutate: 309 g

Gen
Sex barbatesc

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare